Amazon Special Edition Quiz- Win Rs.15000

Amazon Special Edition Quiz

(All Answers) Amazon Special Edition Quiz- Win Rs.15000

Amazon Special Edition Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon Special Edition Quiz Answers, Amazon Win Rs.15000 Quiz Answers – Hi Guys, Hope you're Enjoying Our Free Recharge Tricks Of Free Recharge Apps & Free PayTM cash Apps. Here is Another Special Quiz From Amazon Indian
Amazon Special Edition Quiz Answers


Amazon India is often Arranging The App Only Daily Quiz Time Quiz, Where they're making a gift of The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

That's The Amazon Special Edition Quiz, Where they're making a gift of free Rs.15000 Amazon Pay Balance to six Lucky Winners.


Amazon Special Edition Quiz – Answer & Win Free Rs.20000


This is Amazon App Only Offer, So we propose you employ & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just attend Home Page Of The App & Scroll Down Below & you'll be ready to See The Banner Of “Amazon Special Edition Quiz- Win Rs.15000“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & you're close to Start The Quiz With “Start” Button

Brtechnical Tip: For Our Reader’s Easiness, we've Solved All The Questions Of This Amazon Special Edition Quiz& you'll Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below.


Amazon Special Edition Quiz Answers:



Amazon Special Edition Quiz Answers – 09 February 2020


Question 1. Amazon has partnered with the AWPO (Army Welfare Placement Organization) to launch the Military Veterans Employment Program. Via this program Amazon hires former military personnel.

Answer: TRUE

Question 2. I even have defense program may be a delivery partnership of Amazon with small store owners that's transforming lives. it's a business opportunity during which local entrepreneurs/stores partner with Amazon for delivery/pickup services within their area. (Fill within the blank)

Answer: Space

Question 3. Which is that the first Indian begin to supply parental leaves for both men and women?

Answer: Zomato

Question 4. Which of those initiatives from the govt of India has the slogan ‘Kaushal Bharat Kushal Bharat’?

Answer: Skill India

Question 5. Which of those is that the minimum investment required for store owners to be a part of the IHS program?

Answer: No investment required


Amazon Special Edition Quiz Answers – February


This is Old Amazon Special Edition Quiz Answers

Question 1. A Dry Shampoo may be a dry substance which will clean hair without use of water

Answers – True

Question 2. Which of those products are often used for removing oil from scalp?

Answers – Deep cleansing shampoo

Question 3. In terms of beauty, __________ refers to the a part of your face that's made from the forehead, nose and therefore the chin, and is understood to be usually oilier than the remainder of face.

Answers – T-Zone

Question 4. Which pigment is liable for the black color of hair?

Answers – Melanin

Question 5. Which of those shampoo developed to assist thicken thin hair?

Answers – Volumizing shampoo


Amazon Special Edition Quiz Answers – May


This is Old Amazon Special Edition Quiz Answers

1. you'll now send money to friends and family directly from bank-to-bank on Amazon.

Answer – True

2. Send Money’ on Amazon is powered by __. Fill within the blanks.

Answer – BHIM UPI – A Govt Approved Platform

3. The ‘Send Money’ feature can't be used that of the subsequent transactions?

Answer – Sending Bitcoins to Freinds

4. Which of the subsequent is that the correct statement about sending money on Amazon?

Answer – Transactions are Secured by UPI PIN

5. Currently, on sending money on Amazon.in, what's the cashback provide you with can avail?

Answer – Flat Rs.20 on next 5 Transaction

Post a comment

0 Comments